Uvjeti korištenja

Korištenjem web stranice neradni-dani.com pristajete na sve dolje navedene uvjete.

Prava intelektualnog vlasništva
Neradni-dani.com posjeduje prava intelektualnog vlasništva nad sadržajem ove web stranice. Kao javnom posjetitelju, dodijeljena Vam je ograničena licenca, ograničena na pregledavanje materijala sadržanog na ovoj web stranici, za osobnu, nekomercijalnu upotrebu.

Ograničenja
Ukoliko nemate dopuštenje od vlasnika stranice (kontakt) ne smijete koristiti sadržaj. Svako korištenje slika (print screen kalendara) ili teksta sa web stranice neradni-dani.com. mora imati link prema stranici neradni-dani.com.

Nema garancije
Ova web stranica je dostupna „kakva jest“ i neradni-dani.com ne daje nikakve garancije bilo koje vrste u vezi sa ovom web lokacijom ili njenim sadržajem. Ništa što se nalazi na ovoj web stranici neće se tumačiti kao davanje savjeta bilo koje vrste.

Ograničenje odgovornosti
Ni u kojem slučaju vlasnik neradni-dani.com, neće se smatrati odgovornim za bilo što što proizlazi iz ili je na bilo koji način povezano s vašim korištenjem ove web stranice. Vlasnik se neće smatrati odgovornim za bilo kakvu neizravnu, posljedičnu ili posebnu odgovornost koja proizlazi iz ili je na bilo koji način povezana s vašim korištenjem ove web stranice.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas. kontaktirajte.